Benvolguda família,

Esperem que tothom a casa estigueu bé, dintre de la gravetat de la situació.

Us volen fer arribar algunes informacions:

Us recordem que el vostre canal de comunicació amb l’Institut ha de continuar sent el tutor/a del grup. És convenient que els vostres fills/es revisin el seu correu @institutmontserrat.cat.

Us recordem que s’ha obert un curs específic de fàcil accés anomenat Març 2020 (a través d’Interdisciplinars), on els diferents departaments del centre van penjant les tasques assignades per cada curs. https://moodle.institutmontserrat.cat/ algunes matèries fan servir altres eines que els vostres fills/es ja coneixen. Les tasques que s’han anat posant fins ara no són avaluables.

Pel que fa al Menjador, no us passarem a cobrament cap més quota fins que es pugui tornar a donar el servei. Teniu avançat mig mes de març, atès que el servei es va aturar el dijous 12. En cas que tornem a donar servei, us regularitzaríem la quota. En cas que el servei no es reprengués, us abonaríem la quantitat avançada.

Pel que fa a activitats, sortides, colònies, viatges i projectes, un cop la situació ens ho permeti, us abonaríem les quantitats no consumides. No feu cap més pagament. A hores d’ara no sabem quines activitats es podran acabar fent.

Pel que fa als butlletins de qualificacions de la 2a avaluació, de moment no us els lliurarem. Encara hi ha nivells d’ESO dels que no se n’ha fet la reunió d’avaluació. Estem pensant una solució tècnica perquè pugueu visualitzar uns informes a iEduca.

La 3a avaluació comença el 14 d’abril. Fins a noves indicacions del Departament d’Educació, avaluarem amb les activitats que es vagin fent a partir d’aquesta data de manera virtual.

Pel que fa a la matrícula pel curs vinent més endavant us n’informarem.

Ens estem plantejant com fer les sessions informatives a les famílies de 3r d’ESO per la tria de matèries de 4t, de moment, podeu anar consultant la informació que tenim a la pàgina web aquí i aquí, (només la pàgina 6 TRIA DE MATÈRIES).

Ens estem plantejant com fer les sessions informatives a les famílies de 4t d’ESO per la tria de matèries de 1r de Batxillerat, de moment, podeu anar consultant la informació que tenim a la pàgina web en aquest enllaç,

i en aquest altre.

 

Us demanem la vostra col·laboració, ja que aquesta situació és nova i difícil per tothom.

Cuidem-nos molt!!

L’Equip directiu de l’Institut Montserrat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.