El darrer divendres 27 del mes de setembre se celebra a tota Europa la Nit Europea de la Recerca (ResearchersNight), amb el principal objectiu d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia que es fa a tot el territori europeu a la ciutadania. La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per totes les universitats catalanes i, entre altres activitats, s’ha organitzat el Matí de la Recerca consistent en xerrades dirigides als estudiants joves d’escoles i instituts de la Província de Barcelona.

Dins doncs d’aquest marc, hem tingut el plaer de comptar amb la presència de la Dra. Ethel Eljarrat, doctora en ciències químiques per la UB i científica titulada al CSIC, en l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) en el departament de Química Ambiental.

La Dra. Eljarrat ens ha fet reflexionar sobre el greu problema que tenim en relació a la contaminació dels mars i oceans pels plàstics i que requereixen d’accions contundents si volem mantenir la vida en el medi aquàtic.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.