Encara està obert el termini per presentar els treballs de recerca als Premis Recerca Jove (PRJ 2017) i que podreu participar fins al 28 de setembre de 2017 inclòs.

Els premis als que podeu optar són:

  • Premis PRJ 2017 a TR d’alumnes 3r i 4rt ESO, batxillerat i cicles formatius mitjà i superior: 75 Premis de 750€ per alumnes de 14 a 23 anys, que sota la tutela dels professors i les professores, duguin a terme un treball de recerca de qualsevol temàtica que els permeti aplicar els coneixements propis del seu curs i la interpretació de projectes de recerca. Els treballs que presenteu poden ser de qualsevol tema. Dels 75 premis, 5 premis seran a treballs que tractin temes especialitzats com temàtica dones, activitat física, pau, i desenvolupament local. Són premis amb menció especial i en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, l’INEFC, l’Institut Català Internacional per la Pau i la Fundació Ramon Muntaner.
  • Premis PRJ 2017 a Centre: 11 Premis de 2.500€ per premiar l’esforç dels centres d’educació secundària per fomentar la participació dels tutors i tutores i alumnes en aquesta convocatòria. No heu de fer sol·licitud, opten directament tots els centre que presentin TR a la PRJ 2017.

Disposeu de tota la informació per presentar-vos als PRJ 2017 a la següent web:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.