Agenda de recerca en prevenció del VIH/SIDA

Els alumnes de 4t ESO de l’alternativa Cap a l’eradicació de la SIDA han assistit al Congrés Co-ResponsaVIHlitat, el qual s’emmarca dins del projecte europeu EnRRICH i el programa educatiu Xplore Health, impulsat conjuntament per IrsiCaixa i l’Obra Social “la Caixa”.

La participació en aquest congrés ha estat l’acte final d’un projecte que han treballat al llarg d’aquest curs sota la coordinació del  LivingLab de Salut d’IrsiCaixa.

Cal remarcar que aquesta és la primera vegada que s’inclou l’opinió dels estudiants de secundària en l’elaboració d’una Agenda de Recerca en Prevenció del VIH. La participació d’alumnes conjuntament amb la dels altres actors, els ha permès desenvolupar competències relacionades amb la comunicació, la col·laboració, la deliberació i la cultura de la innovació.

Els alumnes dels diferents centres que hi hem col·laborat hem presentat els resultats de la línia  de recerca que s’ha treballat  durant el curs acadèmic 2016-17 juntament amb l’Agenda de Recerca en Prevenció del VIH dels joves.

Durant el congrés es van presentar ponències d’experts d’algunes de les línies de recerca. En destaquem algunes:

  • Jordi Casabona, director del Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya, CEEISCAT.
  • Èlia Diez, Responsable de Programes i Intervencions Preventives de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
  • Pep Coll, metge i investigador d’IrsiCaixa.
  • Carla, testimoni en primera persona
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.