23 i 30 de gener són els dos dimecres que a l’espai jove de la Casa Sagnier ha tingut lloc la Trobada de representants d’alumnes de secundària  de Sarrià – Sant Gervasi. El primer dia va ser per primer i segon de la d’ESO. El segon, per tercer i quart. S’hi van trobar delegats i delegades, sots delegats i sots delegades d’aquests cursos dels Instituts Projecte, Menéndez i Pelayo, Costa i Llobera i Montserrat, per tal de compartir l’experiència junts. Una manera de crear xarxes.

Els dos dies s’hi van oferir tallers de reflexió entorn de temes educatius d’actualitat. En cada cas, un tallerista els feia treballar per tal de ser conscients de què hi ha sota els temes treballats i quines són les respostes que s’hi poden donar.

Els tallers del primer cicle eren Vull ser el meu millor amic – amiga, Per què mola tant el mòbil? i Tots en pau fent pinya. Els del segon, Jo no sóc racista, però…, La salut a qualsevol pes! i Sortim de festa. De 9h a 11h van estar treballant en el taller. Se’ls va oferir un esmorzar en el moment que feien la pausa. A dos quarts de dotze, es van reunir tots els participants i van posar en comú la feina feta a primera hora. Aquesta tasca també l’hauran de fer en els instituts respectius per tal de fer extensible aquests aprenentatges.

L’última hora del matí, Impacta’t teatre els va oferir una història entorn a la prevenció de la violència de gènere en les primeres relacions, al primer cicle, i de la igualtat de gènere, al segon cicle. En acabat, s’obria el torn de paraula als alumnes perquè comentessin què hi havia vist i aportessin solucions al conflicte que sorgia en cada cas. En acabat, se’ls convidava a pujar a l’escenari per tal que en fessin la seva versió.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.