Com ja sabeu l’Institut Montserrat està adscrit la plataforma unportal.catun recurs de suport a l’orientació acadèmica i professional dels alumnes de Batxillerat, on es pot consultar amb detall tota l’oferta d’estudis universitaris i de cicles formatius de grau superior (CFGS) que es poden cursar a Catalunya, amb  indicadors de rendiment acadèmic de les titulacions i dades d’inserció laboral dels titulats.

L’alumnat i les famílies tenen accés il·limitat a aquest portal mitjançant un codi d’usuari i una contrasenya que els hem fet arribar.

Com que des d’UNportal ens han fet saber que reben moltes entrades del nostre centre educatiu, hem organitzat una xerrada telemàtica amb la Directora d’UNportal, Na Carol Biosca, adreçada a tot l’alumnat de segon de Batxillerat de l’Institut Montserrat i a les seves famílies. 

Us animem, tant a alumnes com a les famílies, a assistir-hi ja que rebreu informació important sobre el futur acadèmic que s’obre enguany i tindreu, durant la xerrada, l’oportunitat de fer preguntes i resoldre dubtes i inquietuds relatius al curs 2021-2022. Fins i tot, un cop acabada la sessió, podeu fer arribar a la plataforma les qüestions que vulgueu.

Pensant en les famílies -la nostra prioritat en aquests moments tan complexos- hem acordat que aquesta xerrada serà dijous 11 de març a les 19 hores amb un zoom que ja han rebut tant els alumnes com llurs famílies.

Malgrat les dificultats de la pandèmia que ens atenalla, no defallim en l’intent d’orientar l’alumnat del nostre institut.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.