,

OLIMPÍADES INTERNACIONALS DE CIÈNCIES DE LA TERRA

Biologia i geologia  (Ciències de la Terra i el Medi Ambient)

L’alumne Martín Miranda, que al juny va acabar 2n de batxillerat, ha guanyat una medalla de bronze a la XI Olimpíada Internacional de Ciències de la Terra celebrada a Niça aquest estiu.

Moltes Felicitats!

 

EXÀMENS OFICIALS D’ANGLÈS

Benvolgudes famílies,

El curs 2016/17 va ser el primer any que el Departament d’Anglès va ser centre autoritzat per preparar el nostre alumnat de cara als exàmens de Cambridge.
Us volem informar que tot l’alumnat que vam presentar a les proves del First i de l’Advanced de Cambridge han assolit bons resultats.Esperem tornar a repetir i millorar els resultats al llarg d’aquest curs.

Si els vostres fills i filles volen més informació que s’adrecin directament al professorat del Departament d’Anglès.

Gràcies.

,

ERASMUS +

Aquest estiu ha estat aprovat el projecte HOPE (Helping Our Planet’s Environment) pel programa europeu Erasmus+, en el qual l’Institut Montserrat participa conjuntament amb els instituts de Cunéo (Liceo Scientifico Classico “Peano – Pellico”  Itàlia), Neustrelitz (Gymnasium Carolinum, Alemanya) i Orange (Lycée de l’Arc,  França) . Aquest últim n’és el coordinador del projecte.

Des de novembre de 2017 a novembre de 2019 alumnes d’aquests centres de secundària aniran desenvolupant aquest projecte que tractarà dels reptes que té la humanitat davant l’impacte humà sobre el medi ambient.

Premis Recerca Jove 2017

Encara està obert el termini per presentar els treballs de recerca als Premis Recerca Jove (PRJ 2017) i que podreu participar fins al 28 de setembre de 2017 inclòs.

Els premis als que podeu optar són:

 • Premis PRJ 2017 a TR d’alumnes 3r i 4rt ESO, batxillerat i cicles formatius mitjà i superior: 75 Premis de 750€ per alumnes de 14 a 23 anys, que sota la tutela dels professors i les professores, duguin a terme un treball de recerca de qualsevol temàtica que els permeti aplicar els coneixements propis del seu curs i la interpretació de projectes de recerca. Els treballs que presenteu poden ser de qualsevol tema. Dels 75 premis, 5 premis seran a treballs que tractin temes especialitzats com temàtica dones, activitat física, pau, i desenvolupament local. Són premis amb menció especial i en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, l’INEFC, l’Institut Català Internacional per la Pau i la Fundació Ramon Muntaner.
 • Premis PRJ 2017 a Centre: 11 Premis de 2.500€ per premiar l’esforç dels centres d’educació secundària per fomentar la participació dels tutors i tutores i alumnes en aquesta convocatòria. No heu de fer sol·licitud, opten directament tots els centre que presentin TR a la PRJ 2017.

Disposeu de tota la informació per presentar-vos als PRJ 2017 a la següent web:

, ,

Inici de curs 2017 – 2018

1r d’ESO

 • Per a l’alumnat de 1r d’ESO el pla d’acollida es farà durant els dies 12 i 13 de setembre de 9h a 13.30h
 • Dijous 14 a les 8h començaran les classes.

 

2n d’ESO

 • Per a l’alumnat de 2n d’ESO la presentació serà el dijous 14 de setembre, a les 9:00h. Les classes s’iniciaran a continuació, a partir de les 11.30 hores, amb horari normal de matí i tarda. Les llistes dels grups es faran públiques el mateix dia. Durant la presentació els tutors lliuraran a l’alumnat l’horari de classes i altres documents.
 • L’alumnat pendent de l’avaluació extraordinària de setembre rebrà els butlletins a les 12h del dia 6 de setembre. Per tant, han d’esperar a saber si passen de curs o no per comprar els llibres.
 • L’alumnat de 1r, 2n, 3r o repetidors de 4t d’ESO no s’ha de matricular.

 

3r i 4t d’ESO 

 • Per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO la presentació serà el dijous  14 de setembre, a les 10.00 hores i les classes s’iniciaran a continuació, a partir de les 11.30 hores, amb horari normal de matí i tarda. Les llistes dels grups es faran públiques el mateix dia. Durant la presentació els tutors lliuraran a l’alumnat l’horari de classes i altres documents.
 • L’alumnat pendent de l’avaluació extraordinària de setembre rebrà els butlletins a les 12h del dia 6 de setembre. Per tant, han d’esperar a saber si passen de curs o no per comprar els llibres.
 • L’alumnat de 4t d’ESO que vulgui fer el batxillerat al nostre centre perquè ha superat l’etapa, s’ha de matricular els dies 7, 8 i 12 de setembre.
 • L’alumnat de 1r, 2n, 3r o repetidors de 4t d’ESO no s’ha de matricular.

 

1r i 2n BAT

 • Per a l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat la presentació serà el dijous 14 de setembre, a les 12.00 hores. Les llistes dels grups es faran públiques el mateix dia. Durant la presentació els tutors lliuraran a l’alumnat l’horari de classes i altres documents.
 • L’alumnat pendent de l’avaluació extraordinària de setembre rebrà els butlletins a les 12h del dia 6 de setembre. Per tant, han d’esperar a saber si passen de curs o no per comprar els llibres.
 • L’alumnat de 1r de BATX que vulgui fer el batxillerat al nostre centre, s’ha de matricular els dies 7, 8 i 12 de setembre, tant si repeteix 1r, com si passa a 2n.